dilluns, 30 de juliol del 2012

Esforç recompensat

La tasca d'estudiar és una feina feixuga. Nosaltres en el seu moment i ara els nostres fills i filles s'enfronten cada dia durant el curs amb el repte d'aprendre i millorar.

Aquest esforç mereix recompensa, oi? Potser les notes no sempre son les millors, sempre es pot fer més...però una alegria a final de curs, un petit premi ajuda a recuperar energies!


Així que a finals de juliol, amb les notes a la mà, vaig decidir recompensar l'esforç, i la millor manera que se'm va acudir va ser un "val per un regal" en una targeta.

Les dues targetes són la meitat d'un paper de 30 x 30, de Echo Park, molt alegre i colorista, sense cap més tractament que una mica de tinta pels cantons.

També vaig aprofitar per estrenar un alfabet nou, el Mango Tango, de Sizzix, per posar els noms. M'agraden molt les lletres, però al ser tant primes, he de buscar la manera que destaquin més... Vaig posar el nom damunt d'una combinació de tires estampades, llises i troquelades, i una flor composta acompanyada amb fulles verdes i un brad.


A dins, poca cosa, perquè el paper és una explosió de color. A la dreta una etiqueta troquelada amb dos colors i dues mides amb la felicitació "Molt bé!" feta amb emboss blanc, i a l'esquerra una butxaca també amb dos colors i dos tamanys. Una mica de washi tape, i unes estrelletes...



I sortint de la butxaca una etiqueta amb el "premi a escollir". L'etiqueta, en aquest cas, està comprada ja feta, només l'he tintat una mica pels cantons, he escrit el que volia i l'he decorat.


Senzill, oi?Si més no ha estat una bona manera de començar l'estiu...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada