dilluns, 10 de setembre del 2012

Aniversari amb retard


Feia molts mesos que tenia pendent aquest regal d'aniversari. Les setmanes passaven i no me'n sortia. Al final em vaig decidir per un mini àlbum, que funciona perfectament com a portaretrats de sobretaula.



L'àlbum té quatre pagines, de la mateixa alçada però longituds diferents. La primera és la més estreteta, i serveix per destacar el nom de la persona.


Per darrere la primera pàgina ja introdueix el tema de l'àlbum: quatre paraules. L'objectiu ha estat definir amb quatre paraules a la persona que havia de rebre l'obsequi.



La segona pàgina és una pàgina de plàstic transparent amb puntets vermells. Per davant porta una foto enganxada i per darrere una butxaca en forma de cor amb un desig: "Be happy!!


La tercera i la quarta pàgina ja recullen les paraules. Les quatre pàgines estan composades amb una imatge i una etiqueta gran, a més d'altres complements. Cada etiqueta està tintada amb tècniques diferents i estampada amb algun motiu.



Els papers estampats son en la majoria de la col·lecció "Indie Chic- NUTMEG", de "My Minds Eye", i també algun de "Making Memories", de la sèrie "Je T'adore". Els llisos son cartulines.


En aquesta pàgina els cors estan cosits, i les lletres son d'una col·lecció imprimible que vaig trobar per Internet. No s'acaben de llegir gaire bé, els falta una mica de contrast.


 A la darrera pàgina les lletres son les més grans, i estan fetes amb emboss platejat. A gairebé totes les pàgines hi ha alguna flor, no gaire gran, i algunes etiquetes, del tipus banderoles. Trobo que son un gran recurs, combinades amb les flors i alguna veta o algun fil de colors.


Al final, encara que va arribar amb retard, el regal va fer el seu fet, i va ser molt ben rebut. Espero que us pugui servir per inspirar-vos si esteu aturades en algun projecte pendent...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada