divendres, 2 de maig del 2014

Un passeig pel festival de les coses fetes a mà

El cap de setmana es va dur a terme la primera edició del Barcelona Handmade Festival, una proposta molt ambiciosa que volia abastar tots els àmbits de les manualitats, el bricolatge, la jardineria i la cuina casolana. 

Tractant-se d'una fira de manualitats, Les Floretes no hi podíem faltar, així que vam anar cap a Fira de Barcelona disposades a veure, aprendre i -com no- comprar alguna coseta per nodrir la nostra afició per retallar i enganxar paperets...

Una vista general de Hanmade Festival













D'entrada ens agradaria felicitar la bona pensada de dur a terme aquest festival, unint les diferents vessants del "fes-t'ho tu mateix" o "Do it yourself". La veritat és que per ser una primera edició, la fira estava prou bé, tenia un bon assortit d'expositors, un munt d'activitats i un molt bon ambient. 

Potser allò que més ens va agradar va ser el que era novetat per a nosaltres, com ara els concerts a la plaça d'entrada, l'Speaker's Corner i la presència directament d'alguna marca, com ara Alfa o Toga. Segur que aquesta seria una bona línia per diferenciar-se de les altres fires de manualitats, portar directament algunes de les marques més interessants del mercat...

Un dels punts destacats, l'Speaker's Corner

















El Barcelona Handmade festival però s'ha trobat amb algun entrebanc important. D'entrada, la quasi coincidència amb les fires de pachwork i scrapbook de Sitges, que van tenir lloc fa poques setmanes, potser van minvar l'entusiasme d'aquelles persones que son habituals en aquest tipus de trobades. A més,  nosaltres la majoria d'expositors els havíem vist ja a Creativa, la fira de manualitats a La Farga de l'Hospitalet, el mes de desembre. 

Però, tot i això, precisament el sector d'scrapbooking i de costura van ser els que més goig feien al Handmade. 

Un bonic detalla a l'estand de Cromatismes
Hem vist que la segona edició del Festival ja té data, i ens n'alegrem molt. Segur que l'experiència d'un primer any farà la la segona edició sigui encara més recomanable. Estarem atentes a tots els detalls que s'anunciin en els propers mesos.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada