dimarts, 1 de desembre del 2015

Calendari d'advent 2015

Com a continuació de l'explicació de l'any passat sobre el Calendari d'Advent, cal dir que el primer calendari d'advent que es coneix era del 1851 i es va pintar a mà. El 1908, Gerhard Lang edità el primer calendari d'advent imprès, que va tenir molt d'èxit. Contenia vint-i-quatre estampes, a cada una de les quals normalment hi havia un personatge religiós dibuixat, com per exemple un sant o la Mare de Déu, que cada dia s'havia d'enganxar al calendari.
A Mallorca n'hi havia uns de tradicionals amb neules decorades i, més modernament, paper treballat de la mateixa manera, que ara s'usa per a guarnir pessebres. En l'actualitat a alguns països són freqüents uns d'infantils que contenen una llaminadura o un petit regal per a cada dia. Alguns d'aquests són casolans però hi són molt venuts els industrials amb un bombó o un tros de xocolata per a cada dia.
En el nostre cas, us volen ensenyar els nostres Calendaris d'Advents definitius, esperem, A cada dia li hem marcat una feina a fer, senzilleta, per tal de poder-se menjar la corresponent xocolatina.
Aquest any hem fet calendaris, un per cada un, encara que cada any es podran anar alternant entre ells.
Us presentem el primer; està fet amb un suport de foan, on em enganxat amb vinil de color vermell els dies de l'advent. A cada dia li correspon una pinça decorada amb paper amb motius nadalencs. De la pinça hi penja un sobre on hi ha un missatge a complir i la sorpresa si es compleix adequadament.


El segon ha estat una impressió en un vinil d'un calendari que vaig trobar al Pinterest i em va agradar molt, Li vaig afegir les pinces decorades amb papers en color plata i negre, i vam fer uns sobres de paper kraft, els quals anaven marcats amb cada dia i en el seu interior figurava la corresponen targeta amb el missatge i la recompensa si es feia bé.


També us deixem una mostra de les targetes de l'interior.



Esperem que compleixin tots els missatges si no la xocolatina no arribarà a cap estómac!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada